OM OSS

Rovde Møbel & Design AS

Rovde Møbel & Design AS produserer skipsinnredning og kundetilpasset innredning og platemøbler til både privatkunder og virksomheter.


Bedriften ble startet i februar 2016, og vi er i dag 13 ansatte. Vi holder til på Rovde i Vanylven kommune- midt i den maritime klyngen på søre Sunnmøre.


Produksjonen går hovedsakelig i laminerte platemøbler, der vi selv laminerer emneplater i spon og kryssfinèr for videre produksjon, men vi produserer også innredninger i utførelser som spon melamin, finèrt MDF, overflatebehandlet MDF og heltre.


Med vår moderne maskinpark har vi god produksjonskapasitet, og kan betjene kundene våre effektivt.


Selv om innredning til båt er vårt største segment, produserer vi i dag også mye kundetilpasset innredning til privatkunder og bedrifter. Vi er også delprodusent og underleverandør til flere aktører. 


Møbelproduksjon på Rovde har lang tradisjon. Vi holder til i samme lokaler som Rovde Møbelfabrikk AS gjorde fra 1939 til 2009, og Rovdefjord AS fra 2011 til 2015. 

Vi ser at det fortsatt finnes et marked for møbler fra Rovde, og er stolte over å videreføre møbeldriften som har vært her i over 80 år.

Kunder - partnere - leverandører

Rovde Møbel & Design AS

Oppbevaring til Eiktrapp

Rovde Møbel & Design AS er produsent og eneleverandør av

oppbevaring under trapp til Eiktrapp AS.

Produktet kan kjøpes hos oss og Eiktrapp AS.