Om

OM OSS

ROVDE MØBEL & DESIGN AS produserer båtinnredning, garderobeløsninger, benkeplater og kundetilpasset innredning og møbler til både private og virksomheter. Produksjonen går hovedsaklig i laminerte platemøbler. Bedriften ble startet i februar 2016, og vi er i dag 12 ansatte. Vi holder til på Rovde i Vanylven kommune, søre Sunnmøre.


Møbelproduksjon på Rovde har lang tradisjon. Vi holder til i samme lokaler som Rovde Møbelfabrikk AS gjorde fra 1939 til 2009, og Rovdefjord AS fra 2011 til 2015. Vi ser at det fortsatt finnes et marked for møbler fra Rovde, og er stolte over å videreføre møbeldriften som har vært her i 80 år. 


Du kan lese historien om møbelproduksjon på Rovde her.


KUNDER - PARTNERE - LEVERANDØRER


ROVDE MØBEL & DESIGN er eneleverandør og produsent av oppbevaring under trapp til Trapperingen. Designer er EikTrapp AS, og produktet kan kjøpes i hele Norge gjennom Trapperingen.

Det nye platelageret vårt er ferdig installert og i drift!

Vår nye nestinglinje gir oss mange gevinster. Den øker produksjonskapasiteten og gjør oss i stand til å betjene kundene våre mer effektivt. Platelageret øker også lagerkapasiteten, gir oss full kontroll på lagerinnholdet og minimerer skaderisikoen på platene. Samtidig blir tunge løft for de ansatte og behovet for truckkjøring redusert. Vi er svært fornøyde med vår nye investering!

 

Under kan du se en film som viser prosessen fra platelager til ferdige deler. Filmen vises i dobbel hastighet av den egentlige hastigheten.

ROVDE MØBEL & DESIGN AS

Rovdestranda 676

6141 Rovde

Org.nr.: 916915284

KONTAKT OSS

Tlf: 958 38 782

E-post: post@rovdemobel.no